Veilig en betrouwbaar kwaliteit

  • Geplaatst op
  • Door Candy
  • 0
Veilig en betrouwbaar kwaliteit

Tegenwoordig worden we best wel overspoeld met verschillende kinderkleding webshops. Ik heb dan ook wel goed moeten nadenken voor welke merken ik zou gaan om de bieboe collectie samen te stellen.

Ik vind de kindermerken uit onder andere Scandinavië en Nederland persoonlijk erg leuk en kwalitatief ook erg goed. Waarschijnlijk ook de reden dat we bepaalde merken ook best vaak tegenkomen in webshops. Alleen wilde ik niet een kinderkleding webshop beginnen met dezelfde merken, maar wel merken met diezelfde kwaliteit!

Ik was al vrij snel erover uit dat het geen kinderkleding werd uit China, kwam helaas best veel namaak tegen van bijvoorbeeld het merk Mini Dressing. Prijs was natuurlijk goed, maar bij babykleding en kinderkleding vind ik de kwaliteit toch het allerbelangrijkst. Een kinderhuidje is natuurlijk teder en denk dat niemand echt zin heeft in huiduitslag.

Zien jullie het verschil? Eigenlijk niet, aan de goedkope prijs zou je het natuurlijk ook wel kunnen merken dat het geen origineel kan zijn. Gaan we voor de prijs of voor de kwaliteit? Uiteindelijk voor welke jij kiest, is natuurlijk up to you! 

Mini Dressing - echt - nep - namaak

Omdat ik echt een webshop wilde waar kwaliteit voorop staat, ging ik verder met mijn zoektocht en ontdekte dat de kinderkleding uit Zuid-Korea echt van goede kwaliteit is! Eigenlijk gewoon de goede kwaliteit wat wij gewend zijn hier in Nederland. De materialen zijn zacht, praktisch en comfortabel voor de kleintjes.

Het leuke is ook dat de merken die op Bieboe worden verkocht al populair zijn in Zuid-Korea zelf. Originele ontwerpen en dus geen kopietjes! Hier op Bieboe koop ik alleen items in die gemaakt zijn in Zuid-Korea, een zeer ontwikkeld land zoals Japan, waar geen kinderarbeid plaatsvindt.  

 


Op de kledinglabels zal je ook wel de 'KC Mark' (Korea Certification Mark) tegenkomen, wat de Koreaanse variant is van het Europese CE markering. Dit betekent dat de producten getest en gecertificeerd zijn voordat ze op de Koreaanse markt mogen verschijnen. Shop dus veilig en betrouwbaar hier op Bieboe

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »