Het avontuur is begonnen!

  • Geplaatst op
  • 0
Het avontuur is begonnen!

Inderdaad, het avontuur is begonnen! Het is jullie vast niet ontgaan dat wij in onze webshop babykleding en kinderkleding te koop hebben van kindermerken uit Zuid-Korea.

Wij hopen dat jullie de kledingstukken net zo leuk vinden als dat wij ze vinden. Hier op bieboe.nl zullen we regelmatig bloggen. De focus zal liggen op de Koreaanse kindermode, maar alles wat leuk is voor papa's, mama's, baby's en kinderen komen natuurlijk ook aan bod. In ieder geval maak kennis met de hippe kindermode aan de andere kant van de wereld!

Waarom Korea?

Zuid-Korea, dan denken je waarschijnlijk gelijk aan Samsung en LG tv's of telefoons. Of als je net zoveel van eten houdt als ons dan denk je misschien wel aan kimchi (gefermenteerde kool en groente) en bibimbap (Koreaans rijstgerecht) of aan K-pop? (Koreaanse popmuziek) zoals PSY met z'n lied Gangnam Style, wat best vaak werd gedraaid op de Nederlandse radio.


Dit alles heeft de laatste jaren steeds meer bekendheid gekregen in Nederland, maar Koreaanse kledingmerken daar horen wij niet veel van. Laat staan de kindermerken uit. Super jammer natuurlijk, want de kledingstijl is daar zo divers! 


Diverse kledingstijlen, maar dan zijn we er nog niet. Het allerbelangrijkste is dat de babykleding en kinderkleding van goede kwaliteit zijn. En laat dat nu het belangrijkste zijn voor elk kindje. Om de kwaliteit te garanderen zijn alle producten in onze webshop gemaakt in Korea. 

Hoe hip is Zuid-Korea dan eigenlijk? Daar gaan we....! - Seoul Fashion Week.








Foto's: CNNWmagazine, Vogue

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »