Bieboe, wie??

  • Geplaatst op
  • Door Candy
  • 0
Bieboe, wie??

Benieuwd hoe Bieboe is begonnen en wie daar achter zit? Lees snel verder!

Hoi lieve bezoekers!

Het leek mij misschien wel leuk om jullie even kennis te laten maken met mij:
Candy - de oprichtster van www.bieboe.nl. Eigenlijk is Bieboe ontstaan uit mijn interesse voor fashion en hou ik erg veel van kinderen. Ik ben 28 jaar, Aziatisch, geboren en opgegroeid in Nederland, heb geen kinderen, althans nog niet ;).
 

Shoppen is mijn grootste hobby, ik kan mij daar echt uren mee vermaken! Het inkopen van de producten vind ik dan ook superleuk om te doen en zal alleen items inkopen waar ik helemaal achter sta. Het moet hip, trendy, maar zeker ook comfortabel zijn. En ik heb een zusje die mij altijd alles vertelt over Zuid-Korea en ben daarom altijd up to date. 

 

De focus van Bieboe ligt op Koreaanse kledingmerken voor baby's en kinderen van 0 t/m 9 jaar. De stijl in Korea is modieus en exclusief, maar het allerbelangrijkste voor mij is de kwaliteit. Mijn ouders hebben jaren geleden een tijdje in Zuid-Korea gewoond. Wat mij altijd opviel, de kledingstukken die ze van daaruit naar Nederland hebben meegenomen zijn gewoon na jaren nog steeds erg goed! 

 

Hou bieboe in de gaten, jullie zullen vaker van mij en bieboe horen in het nieuwe jaar! 
Dank jullie wel voor het bezoeken en shoppen hier op bieboe.nl! 

 

candy-foto

Ohh en ik hou ook heel erg van lekker eten :) 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »